Inapoi sus
Distractia in Budapesta
esti aici : City break Budapesta // Cum te distrezi

Distractia in Budapesta

 

Exista o multime de posibilitati si de locuri de distractie in Budapesta, atat in aer liber cat si in interior. Activitatile de divertisment pentru copii sunt nelimitate, astfel incat indiferent de ce vreme prindeti pe parcursul concediului in Budapesta, veti gasi ceva interesant de facut pentru intreaga familie.

Doar pentru ca o mare parte din activitati sunt orientate spre copii, nu trebuie sa fiti copil pentru a vizita si a va bucura de locurile mentionate aici. Toata lumea este un copil in interiorul sau. Mai ales cand sunteti intr-o tara straina, este cea mai buna oportunitate de a va distra si a va petrece timpul intr-un mod placut.

Pe aceasta pagina va oferim o imagine de ansamblu a divertismentelor si a locurilor “altfel” din Budapesta. Budapesta ofera o multime de zone verzi unde va puteti bucura de aer curat si numeroase activitati.

In primul rand recomandam Parcul orasului (Városligeti Park). Parcul este o adevarata sursa de divertisment, deoarece aici se afla Parcul de distractii, Gradina Zoologica si Gradina Botanica, precum si circul.

Daca mai aveti energie pentru a explora alte activitati puteti vizita o multime de atractii de interior. Palatul de Minuni (Csodák Palotája din Parcul Millenáris), va pune la dispozitie divertismente interactive. Playhouse ofera o larga varietate de jocuri hands-on si experimente stiintifice care ajuta copiii sa inteleaga regulile stiintifice jucandu-se.

Intrati in Casa Viitorului, recent deschisa (Jovo Háza, aflat tot in Parcul Millenáris) unde copii pot invata despre calatoria in spatiu, tehnologie si astronomie. Adultii se vor bucura de expozitii diverse si foarte interesante.

Vizitati Tropicarium, un acvariu spectaculos in mall-ul Campona pentru a admira minunile naturii, rechini si pesti si alte creaturi tropicale interesante. In Teatrul de lasere, aflat in interiorul Planetariului veti fi introdusi in secretele universului. Cantareti celebri va vor insoti auditiv: hit-uri de la Queen, Pink Floyd, Vangelism si de la Madonna, vor face din aceasta vizita o experienta de neuitat.

Labirintul de pesteri din Budapesta este o alta atractie captivanta. Aici veti gasi o multime de programe interactive. Programele de noapte la lumina felinarelor cu siguranta va vor da fiori. Daca ati obosit aveti posibilitatea de a inchiria un trabant pentru a va plimba prin oras sau de a face o plimbare cu autobusul anfibie prin Budapesta. Cu asta veti trece pe langa cele mai importante atractii din oras, dupa care veti face o croaziera pe Dunare ( da ati citit bine, autobusul va intra in Dunare! )


Vezi harta cu locurile unde te poti distra in Budapesta in format mai mare.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Optiuni de distractie in Budapesta

 
 
 
 

Ne gasesti si pe