Inapoi sus
Restaurante in Budapesta
esti aici : City break Budapesta // Baruri si restaurante // Restaurante

Restaurante in Budapesta

 

Kacsa

Precum si numele ii spune, "kacsa" in maghiara inseamna rata, aici puteti gusta cele mai bune preparate din rata. Daca rata nu va este pe gust, puteti alege altceva din meniul bogat al restaurantului. Dupa masa, puteti alege un vin dupa gust din lista de vinuri excelenta.

Adresa: Fo utca 75
Telefon:201 99 92
Web: www.kacsavendeglo.hu
Orar: 12:00-24:00

Szazeves

Restaurantul Szazeves ( numele inseamna "100 de ani") a fost fondat in 1831, si este cel mai vechi restaurant din Budapesta. Chiar si dupa atata vreme, a ramas un restaurant foarte cautat atat de catre localnici cat si de catre turisti, si serveste in continuare mancare maghiara traditionala excelenta. Preturile sunt destul de ridicate.

Adresa: Pesti 8arnabas utea 2
Telefon: 266 52 40

Kulacs

Este renumit pentru mancarea traditionala, si este frecventat de amatorii de mancare ungureasca. Portiile sunt generoase, iar atmosfera este intretinuta cu muzica tiganeasca. Preturile sunt destul de ridicate.

Adresa: Osvat utca 11, VII
Telefon: 322 36 11

Muvesz Kavehaz

Este un restaurant mic si intim, unde se servesc portii generoase de mancare maghiara traditionala. Preturile sunt foarte accesibile. Atentie: plata nu se poate face prin carti de credit, decat in numerar.

Adresa: Andrassy ut 29, VI
Telefon: 352 1337
Orar:  9:00-23:45, zilnic

Wabisabi

Acest restaurant il recomandam vegetarienilor. Are o gama foarte variata de mancaruri orientale vegetariene, si este de departe cea mai buna alegere pentru cei care nu consuma carne. Preturile preparatelor sunt foarte accesibile.

Adresa: Visegrildi utca 2, XIII
Telefon: 412 04 27

Fekete Hollo

Daca ajungeti la acest restaurant va recomandam sa in incercati vanatul, care este excelent. Atmosfera este intretinuta prin recitaluri de muzica tiganeasca. Are acces si pentru persoanele cu handicap, iar preturile sunt moderate. Nu se accepta plata prin carti de credit, decat in numerar.

Adresa: Orszaghiiz utca 10, I
Telefon: 356 23 67

Restaurantul georgian

Aici puteti gusta din deliciile bucatariei georgiene. Puteti incerca portii imense de shashlik facut pe foc deschis si paine de casa excelenta. Preturile sunt destul de ridicate. Nu se accepta plata prin carti de credit, decat in numerar.

Adresa: Frankel Leo utca 30-34
Telefon: 367 49 34

Gundel

Esteun restaurant foarte renumit din Budapesta, o adevarata legenda. Aici se servesc mancaruri sofisticate inca din secoculu al XIX-lea. Retetele sunt traditionale, dar cu o tenta rnoderna. Barbatii sunt obligati sa poarte sacou. Preturile sunt ridicate.

Adresa: Allatkerti ut 2
Telefon: 468 40 40
Orar: 12:00-16:00 si 18:30:24:00
Web: www.gundel.hu

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Baruri si restaurante din Budapesta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe