Inapoi sus
Barurile in Budapesta
esti aici : City break Budapesta // Baruri si restaurante // Barurile

Barurile in Budapesta

 

Irish Cat Pub

Este unul dintre cele mai renumite puburi irlandeze din oras. Va pune la dispozitie un meniu cu gustari delicioase. Atmosfera este foarte prietenoasa, si este intretinuta aproape in fiecare seara cu muzica live.

Old Man's Music Pub

Este un pub grozav, animat in fiecare seara cu petrecareti. Atmosfera este intretinuta cu muzica live seara. Cand este plin, singurul dezavantaj este ca servirea e destu lde greoaie.

Adresa: Akacfa utca 13, VII
Telefon: 322 76 45
Orar: 15:00-04:00, zilnic

Vadasz John Bull Pub

Pub englezesc autentic cu mancare excetenta si bere englezeasca buna. Sambata se aduna foarte multa lume pentru a urmari meciurile de fotbal din campionatul englez. Atmosfera este electrifianta si foarte placuta.

Adresa: Podmaniczky ter 4, V
Telefon: 269 31 16

Mori Borozo

Este un bistro specializat in vinuri. Vinul poate fi servit direct din butoi sau din pahar. Au si un meniu bogat in ceea ce priveste mancarea, care este destul de gustoasa.

Adresa: Flath Janos utca 16
Telefon: 214 92 76

Eklektika Cafe

Localul este deschis destul de recent si este preferat de boemii orasului pentru ca aici se organizeaza seri cu muzica jazz live, recitaluri de poezie si expozitii de arta. Clientela este foarte prietenoasa, deschisa si fara pretentii, care sta pana tarziu la un vin sau o cafea.

Adresa:Semmelweis utca 21, V
Telefon: 266 30 54
Orar: 12:00-24:00, zilnic

Rondella Borozo

Este un restaurant-crama specific Budapestei, situat intr-o superba vila veche. Vinurile pot fi servite direct din butoi si sunt aduse la masa in carafe frumoase. Mancare este buna, de tip bistro, cu specific national. Preturile sunt un pic cam mari. Uneori se organizeaza concerte de muzica live.

Adresa: Regiposta utca 4, V
Telefon: 483 08 29
Orar: 12:00-24:00, zilnic

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Baruri si restaurante din Budapesta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe