Inapoi sus
Baile termale Lukacs, Budapesta
Baile termale Lukacs
esti aici : City break Budapesta // Baile termale // Baile termale Lukacs

Baile termale Lukacs

 

Turistii nu frecventeaza Baile Lukacs (Lukácsfürdő) la fel de mult cum le frecventeaza pe celelalte din Budapesta, deoarece nu sunt la fel de xtravagante precum faimoasele Bai Gellért sau Széchenyi. Cu toate acestea, Baile Lukacs au o reputatie foarte buna in randul localnicilor. Cei care s-au vindecat au amplasat tablite de marmura in curte pentru a-si exprima multumirea, cele mai vechi tablite datand din 1898.

Cand s-a deschis in 1894, Baile Lukacs erau cea mai mare si mai vestita baie din Budapesta. Pe langa cei care vin la tratament, Baile Lukacs erau locul preferat de intalnire al scriitorilor, artistilor si ramane inca popular in cercurile literare.

Servicii la Baile Lukacs

Baile Lukacs cuprind 8 piscine, dintre care 5 sunt termale. Izvoarele termale care le alimenteaza sunt bogate in calciu, magnesiu, hidrogen-carbonat, sulfat si sodiu, precum si un continut semnificativ de ioni de fluor. Apele sunt recomandate pentru tratamentul bolilor degenerative de articulatii, artrita cronica sau semi-acuta, probleme cu coloana si tratament post-operatoriu. Instructorii calificati ofera fizioterapie si o serie de tratamente balneare, cum ar fi gimnastica in apa.

Programul de functionare
Luni - Vineri: 6:00 - 19:00
Sambata: 6:00 - 17:00
Duminica : 6:00 - 17:00 pentru bazinele de inot, 6:00 19:00 pentru piscinele termale

Cum sa ajungi la Baile Lukacs

Luati tramvaiul 4 sau 6 catre podul Margareta in Buda, apoi luati tramvaiul 17 catre Lukács fürdő.


Vezi harta cu baile termale din Budapesta in a format mai mare.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Baile termale din Budapesta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe